Uit eten in Groet

Wil je uit eten gaan in Groet, vlak bij Alkmaar en Schoorl? Dan ben je van harte welkom in het restaurant De Bokkesprong. Wij zijn een familierestaurant waar je terecht kunt voor een tafel voor een aantal personen of voor een groepsarrangement.

Reserveren

Perfecte locatie voor feesten

Prachtig uitzicht op het landschap

Groepen tot 300 man

Home » Uit eten in Groet

Sfeervol uit eten gaan in het restaurant in Groet

Wanneer je uit eten wilt gaan, kies er dan voor om naar ons sfeervolle restaurant te gaan dat gevestigd is in Groet, nabij Alkmaar en Schoorl. Bij ons kun je kiezen voor een stevige brunch om goed wakker te worden, maar je kunt ook je middag goed beginnen met een uitgebreide lunch. Bovendien maakt ons kundige personeel graag een heerlijk diner voor je klaar, waarna je de avond af kunt sluiten met een van onze heerlijke (huis)wijnen. Ook voor kinderen hebben wij een kindermenukaart die je online kunt bekijken.

BEKIJK MENUKAART

Ontdek onze groepsarrangementen

Je kunt in ons familierestaurant terecht als je lekker samen wilt dineren, maar ook als er een bijzondere gelegenheid is en je met een grote groep uit eten wilt gaan in Groet, dicht bij Schoorl. Familiefeestjes, (zakelijke) jubileums en zelfs bruiloften: wij verzorgen het allemaal! Je hebt de mogelijkheid om je feest in onze tuin te organiseren, op ons gezellig terras of binnen bij het knisperende haardvuur. Er is van alles mogelijk wanneer je uit eten wilt gaan in ons familierestaurant in Groet, vlak bij Schoorl.

Stel je vraag aan ons

Heb je interesse om in ons restaurant in Groet, vlak bij Schoorl, te dineren? Reserveer dan snel online. Reserveer je liever telefonisch? Dat is geen probleem. Je bereikt ons door te bellen naar +31 (0)725 091 254 of door een e-mail te sturen naar info@bokkesprong.nl.

Reserveer vandaag nog online

BIJ HANS EN STACEY

Heb je een vraag over uit eten gaan in ons restaurant? Laat het ons gerust weten, want wij helpen je graag verder. Je bereikt ons door het contactformulier in te vullen, te bellen naar +31 (0)725 091 254 of een e-mail te sturen naar info@bokkesprong.nl.

Slide Of het nu gaat om een uitgebreide lunch, overheerlijke high tea of diner.
Je bent van harte welkom bij de Bokkesprong!

Wil je zeker zijn van een tafel, dan adviseren wij je te reserveren.
Reserveren contact Wil je reserveren
of heb je een vraag?