Lunchen in Groet

Wanneer je heerlijk en uitgebreid wilt lunchen in Groet, vlak bij Alkmaar en Schoorl, dan zit je goed bij De Bokkesprong. Wij laten je even heerlijk lunchen, ontspannen en tegelijkertijd genieten van de sfeer en het heerlijke eten. Kom daarom naar ons restaurant dicht bij Schoorl.

Reserveren

Perfecte locatie voor feesten

Prachtig uitzicht op het landschap

Groepen tot 300 man

Home » Lunchen Groet

Uitgebreid en ontspannen lunchen in Groet

Laten we eerlijk zijn: soms wil je gewoon even genieten van het leven en van het eten. Lijkt het je leuk om eens ergens anders te lunchen dan in het centrum van de stad? Dan kun je in ons familierestaurant lunchen dat in een oude stolboerderij ligt in Groet, nabij Alkmaar en Schoorl. Zo geniet je van een zeer ontspannen en landelijke sfeer. Beleef een royale lunch, brunch of een overheerlijke High Tea in onze tuin, op het gezellige terras of binnen bij het knisperende haardvuur.

BEKIJK MENUKAART

Uit eten in ons restaurant

Zou je liever willen dineren op onze idyllische locatie? Ook dat is zeker mogelijk, want je kunt een tafel reserveren voor een uitgebreid diner waarbij je diverse smaakvolle voor- en hoofdgerechten voorgeschoteld krijgt. Als kers op de slagroomtaart kun je jouw gezellige avond afsluiten met een dessert of een lekker kopje koffie.

Reserveer snel online

Kun je niet wachten om te komen lunchen of te dineren in ons familierestaurant in Groet, nabij Schoorl? Reserveer dan snel online. Voor vragen en opmerkingen is het uiteraard mogelijk om contact met ons personeel op te nemen. Je bereikt ons door het contactformulier in te vullen, te bellen naar +31 (0)725 091 254 of door een e-mail te sturen naar info@bokkesprong.nl. Wij helpen je graag verder.

Reserveer vandaag nog online

BIJ HANS EN STACEY

Heb je interesse om in ons restaurant in Groet, vlak bij Schoorl, te dineren? Reserveer dan snel online. Reserveer je liever telefonisch? Dat is geen probleem. Je bereikt ons door te bellen naar +31 (0)725 091 254 of door een e-mail te sturen naar info@bokkesprong.nl.

Slide Of het nu gaat om een uitgebreide lunch, overheerlijke high tea of diner.
Je bent van harte welkom bij de Bokkesprong!

Wil je zeker zijn van een tafel, dan adviseren wij je te reserveren.
Reserveren contact Wil je reserveren
of heb je een vraag?